La doar cateva saptamani de la lansare, "Change", noul single semnat Puya, este pe locul 1 in topul preferintelor ascultatorilor.
Dupa revolutia produsa de “Undeva-n Balkani”, primul sau single promovat de pe albumul “Romanisme Partea I”, Puya lanseaza impreuna cu MediaPro Music “Change”, prima piesa promovata de pe partea a 2-a a albumului “Romanisme”, melodie pe care artistul trage concluzii vis-a-vis de societatea romaneasca, insa de aceasta data accentul este pus pe nevoia de senzational din presa autohtona, pe pseudovedetele aparute peste noapte din nevoia trusturilor de presa de a obtine audienta si pe tendinta gerenerala de a urmari la televizor subiecte socante, frivole si vulgare.

“Din pacate aproape intreaga societate a intrat in acest joc al nevoii de senzational”,
declara Puya.

“Change” prefateaza aparitia albumului “Romanisme partea II”, material discografic ce va fi lansat pe piata de MediaPro Music impreuna cu Gazeta Sporturilor pe data de 10 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.