Cristina Teodorescu, prezentatoarea noului post TV, Teleshop 24, va juca in filmul "Razor's Edge" alaturi de Wesley Snipes.

Frumoasa blonda va interpreta rolul unui reporter. Ea va transmite in direct pentru o televiziune cele mai recente informatii despre o explozie. Cristina a semnat contractul cu echipa de productie acum doua zile. Filmarile trebuiau sa inceapa ieri, insa, din diverse motive, au fost amanate pana saptamana viitoare. Prezentatoarea tv este foarte mandra de rolul primit. "Am mai jucat in diverse filme si, coincidenta, tot rolul de reporter. Banuiesc ca mi se potriveste de minune", ne-a declarat aceasta. Filmul "Razor's Edge" este turnat in Romania si va aparea pe marile ecrane la sfarsitul acestui an.

SE CUNOSC DE UN AN

Cristina l-a intalnit prima oara pe Wesley Snipes la petrecerea de adio, organizata anul trecut cu ocazia terminarii filmarilor peliculei "7 seconds". Snipes, eroul principal al filmului, a participat si el la chef. Cristina era insotita de o prietena de-a ei din Italia, mare admiratoare a actorului de culoare. "M-am dus la el si i-am spus in engleza "Buna. Ma numesc Cristina si sunt prezentatoare tv.

Am o prietena care vrea neaparat sa te cunoasca." Multe lucruri nu am vorbit, pentru ca era oricum aglomeratie si zgomot. La final i-am zis: "Poate ne vom mai intalni vreodata." Acum, ca o coincidenta, am primit acest rol, in acelasi film cu el", ne-a declarat Cristina.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.