Cand credeam ca timpul a vindecat toate ranile, Jennifer Aniston marturiseste ca inca isi mai iubeste fostul sot si spera ca acesta o va parasi pe Angelina pentru ea.
Potrivit National Enquirer, Jennifer si Brad au reluat legatura in primavara acestui an, fiind ajutati de prietenii lor comuni, Courteney Cox si David Arquette. Pe langa lungile convorbiri la telefon cei doi s-au si intalnit de cateva ori, mai ales cand Brad avea probleme cu actuala iubita.

Dupa ce Brad a suferit un minor accident de motor, la sfarsitul lunii octombrie, Jennifer l-a sunat sa vada cum se simte si mai ales sa vada cum mai merge relatia cu Angelina Jolie.

"Jen si Brad au petrecut mai mult de 30 de minute impreuna la telefon. Au discutat despre munca si familie. Brad i-a povestit ca lucrurile merg groaznic intre el si Angelina si au decis sa se desparta pentru o perioada sa vada daca asa le-ar fi mai bine"
, a dezvaluit o sursa din anturajul actritei.

Bomba emotionala a venit in momentul in care Brad i-a spus fostei sotii ca ii pare nespus de rau ca a ranit-o in trecut si ca i-ar placea sa se mai intalneasca si sa cladeasca o noua relatie de prietenie.

"
Nu voi inceta niciodata sa tin la tine. Oricand esti pregatit, eu sunt aici. Intoarce-te la mine"
, i-ar fi spus Jen lui Brad, potrivit sursei citate.

Brad e constient ca orice decizie ar lua, in final una din cele doua va avea de suferit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.