La editia numarul 61 a decernarii premiilor revistei VIP, Cristian Brancu si-a ales-o pe Loredana Groza ca prezentatoare. De altfel, publicatia mondena i-a acordat lui Andrei Boncea premiul Arte pentru filmul Modigliani. Daca la ordinea zilei au fost pupaturile, Loredana nu a mai avut rabdare sa ajunga acasa sa isi felicite sotul: si-a sarutat cu pasiune sotul pe scena, spre uimirea VIP-urilor.

Printre premianti s-a numarat si un "cuplu" aparte: Tudor Chirila si Alexandru Arsinel, cei doi primind Premiul Special pentru duetul "Monalisa" din spectacolul Vama Veche de la Sala Palatului. "Ma bucur ca am fost invitat la acest spectacol pe post de Pavarotti", a tinut Arsinel sa specifice. Pe langa decernarea traditionalelor premii, miercuri seara la Hotel Intercontinental, Cristian Brancu si-a lansat si cea de-a treia carte, "12 personaje in cautarea unui destin". Dintre cele 12 personaje de carte, de la eveniment au lipsit presedintele Traian Basescu si Florin Piersic.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.