la sfarsitul lunii noiembrie, Puya lanseaza in magazine cel mai asteptat album al anului: Romanisme - Partea II!
Albumul contine 13 piese noi, si la fel ca pe albumul anterior, Puya trage concluzii vis-a-vis de societatea romaneasca, insa de aceasta data accentul este pus pe nevoia de senzational din presa autohtona, pe pseudovedetele aparute peste noapte din nevoia trusturilor de presa de a obtine audienta si pe tendinta generala de a urmari la televizor subiecte socante, frivole si vulgare.

“Romanisme – Partea II”
contine, pe langa single-ul “Change” sau remixurile pieselor “Sus pe bar” si “Undeva-n Balkani”, melodii nou noute precum “Doamna si bagabontul” feat. Alex, “Pun stop... de maine”, “E hip-hop”, “Supa Girl” sau “Fresh” si doua interludii cu Teo, actor de stand-up comedy.

Albumul “Romanisme – Partea II” se gaseste in magazinele de specialitate din 25 noiembrie sau poate fi achizitionat numai impreuna cu Gazeta Sporturilor in perioada 10-24 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.