La noua luni de cand a fost agresata de Chris Brown, Rihanna si-a facut curaj sa vorbeasca deschis despe scandalul care a zguduit scena muzicala.
Invitata in emisunea lui Diane Sawayer "Good Morning America", cantareata a marturisit ca i-a fost foarte greu mai ales pentru ca Brown a ocupat un loc special in inima ei. Mai mult, artista a declarat ca el a fost prima ei iubire.

"Mi s-a intamplat mie... i se poate intampla oricui"
, a mai spus Rihanna, potrivit People. [Prima imagine cu Rihanna batuta]

Atat Rihanna cat si Chirs Brown au trecut peste ingrozitorul eveniment. Brown a fost condamnat la sase luni de munca in folosul comunitatii si a fost obligat sa urmeze un an de consiliere psihica pe probleme de violenta domestica. Pe langa ispasirea sentintei, cantaretul mai lucreaza si la un nou album "Graffiti" ce va fi lansat pe 15 decembrie.

La randul ei, Rihanna este pe ultima suta de metri cu pregatrile pentru cel de-al patrulea album "Rated R" care va fi lansat pe 23 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.