Asistenta lui Mihai Morar s-a trezit cu sani dubli, pentru ca atunci cand s-a operat a cerut niste implanturi foarte mari, desi ea avea initial bustul foarte slab dezvoltat, fapt ce a condus la alunecarea siliconului sub muschi.
Chiar daca a fost avertizata ca i s-ar putea intampla acest lucru, Marina nu a tinut cont de sfaturile medicului pentru ca si-a dorit niste sani foarte mari care sa o scape de complexe si de ironiile membrilor familiei.

“Asta se intampla atunci cand fetele care nu au sani deloc vin si cer implanturi foarte mari. Exista acest risc, de 2-3%, ca siliconul sa alunece formand acea double bubble ( bula dubla), din cauza faptului ca implantul aluneca lasand muschiul sa-l traverseze, portionandu-l in doua. E neplacut, dar aceste situatii se intampla, mai ales ca pacientele au uneori pretentii care nu au legatura cu realitatea. Nu am operat-o eu, dar stiu ca deformatiile astea se remediaza”, a declarat pentru Cancan chirurgul Marek Valcu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.