Dupa ce i-a cantat actorului Johnny Deep si a avut sansa de a evolua pe aceeasi scena cu Bob Dylan si Peter Gabriel, grupul de muzica lautareasca alcatuit din Viorica si Ionica din Clejani revine in atentia publicului romanesc cu un nou album. Viorica si Ionica din Clejani lucreaza in prezent la un material discografic care va cuprinde, pe langa piesele traditionale lautaresti, si melodii ce imbina muzica de petrecere cu cea clasica. In acest sens, cei doi muzicieni au semnat un contract cu o orchestra de muzica simfonica, compusa din 25 de instrumentisti.

Pe acest album vor mai fi incluse si elemente din muzica disco si clubbing. Ei vor vorbi mai multe despre noul album si vor canta cateva melodii, vineri, ora 20.00, in cadrul lansarii grilei de vara a Televiziunii Favorit, care va avea loc in curtea Centrului National Media. In vara aceasta, Favorit Tv propune pentru iubitorii de muzica populara emisiuni noi, alaturi de cele obisnuite: "Seara favorita", in care invitati vor fi cinci interpreti renumiti, "Vreau sa fiu un favorit", "La poarta succesului", "Cantec din suflet de roman", "Hora romaneasca", "Matinal Favorit", "Turneul cantecelor noastre" si "Albumul National".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.