Raluca de la Bambi a fost invitata la "Nasul" ca sa "afle toata tara" de ce s-a despartit de fotbalistul Nicolae Mitea. Ba chiar a aparut pe "burtiera" subiectul emisiunii, "telenovela Bambi - Mitea", de parca amandoua surorile ar fi fost implicate in povestea amintita.
Raluca a spus ca nu s-au certat, ci doar au pus capat relatiei, fiindca atacantul de la Ajax nu-si facea timp si pentru ea. Denisa nu numai ca era in plus pe ecran, dar, de cand s-a aflat despre "divort", mezina a raspuns la telefon in locul surorii sale. Mai precis, a fost un fel de secretara.

PLICI!

De fapt, de ce a aparut in toata presa trupa Bambi? Fiindca despartirea de Mitea e prilej de publicitate! Cele doua Bambi isi promoveaza muzica, anuntand in direct ca au terminat un album. Mai mult decat atat, Raluca radea tot timpul. Asta inseamna ca ori n-a prea afectat-o despartirea, ori Radu Moraru a devenit dintr-o data atat de haios, incat o facea sa chicoteasca la fiecare fraza.

Aceasta atitudine nu e cu nimic diferita fata de pozitia Adrianei Bahmuteanu, care s-a dus la Dan Diaconescu sa povesteasca cum o batea Prigoana cu pliciul, dar pe tot parcursul emisiunii a fluturat revista la care lucreaza, facandu-i reclama la greu. CNA ce are de spus?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.