Omul de afaceri Silviu Prigoana nu a putut lasa fara raspuns televizat acuzatiile fostei sotii.
Asa ca si-a luat inima in dinti si s-a prezentat la emisiunea lui Dan Diaconescu - cea la care, cu doar cateva zile in urma, Adriana Bahmuteanu a dezvaluit secrete jenante din bucataria familiei.

Chiar daca Prigoana nu a vrut sa isi spele rufele in public, asa cum a facut-o fosta sotie, el s-a prezentat la show cu acte in regula care sa destrame afirmatiile Adrianei cum ca ar fi sarac. Asa ca Prigoana a demonstrat intai ca are venituri mari. Apoi ca e platitor de taxe. Ca i-a facut cadouri scumpe, dar si ca inca o iubeste pe Bahmuteanu
si i-a contrazis pe toti telespectatorii care, prin intermediul SMS-urilor, sustineau ca Adriana este nebuna, mahalagioaica sau interesata.

In plus, Prigoana a sustinut ca se afla acolo nu ca om ranit in amor, ci ca cetatean care vrea sa atraga atentia ca "o ziarista minte". Ca un director executiv de ziar face afirmatii neadevarate pe un post public de televiziune.

"DOI HANDICAPATI"

Omul de afaceri nu a reusit pana la urma sa isi duca planul la bun sfarsit. Asa ca, pe langa actele care dovedeau ca are un venit lunar de 10 mii de euro, ca trebuie sa ia dividende in valoare de 4 milioane de euro de la doar o parte dintre cele 48 de firme la care lucreaza, ca i-a cumparat Adrianei serviciu de masa pentru 12 persoane in valoare de 500 de milioane de lei, el a mai spus si ca Adriana are silicoane. Operatie estetica pe care, spune el, beneficiara a regretat-o imediat dupa. In plus, Prigoana a povestit si cum "atunci eram doi handicapati. Eu cu proteza la picior, ea la...".

NINJA CU PLICIUL

Adriana Bahmuteanu s-a plans cu cateva zile inainte in emisiunea lui Dan Diaconescu ca sotul, adica Prigoana, a lovit-o cu "pliciul de muste". Lucru pe care Silviu l-a luat un pic in gluma, autointitulandu-se "ninja cu pliciul". Povestea zbuciumata de amor dintre cei doi nu a luat sfarsit. Asta mai ales ca atat Bahmuteanu, cat si Prigoana si-au declarat dragostea pe care inca si-o poarta reciproc. Si nici unul, nici celalalt nu a exclus posibilitatea unei reimpacari.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.