Actorul Florin Piersic va interpreta in telenovela "Lacrimi de iubire", ale carei filmari au inceput luni, un rol care va influenta in mare masura intriga povestii si isi va pune amprenta pe multe personaje.

"Am acceptat sa joc in 'Lacrimi de iubire>> pentru ca am simtit ca intreaga echipa este afectuoasa cu mine si pentru ca in ultima vreme, in mai multe ziare s-a scris despre mine ca sunt macho, da' era sa mor de ras, am fost pe locul intai intr-un top al celor mai macho barbati din Romania. Si atunci m-am gandit ca nu strica sa joc si intr-o telenovela. Asa se zice, nu?! Ca in telenovele sunt cei mai macho barbati! N-ati vazut dvs. in telenovelele mexicane?

Si sa stiti ca acesta e doar inceputul, incalzirea. Abia astept urmatorul rol intr-o telenovela in care sa se sinucida femeile pentru mine. Se spune ca este un gen controversat. Dar uite ca se uita lumea. Si vreau sa vad si eu cum e sa fii controversat. Nici asta nu am fost pana acum. Am jucat drama, comedie, tragedie, personaje istorice, haiduci... De ce sa nu joc si in acest gen, nou pentru mine: telenovela?", a declarat cu logoreea specifica-i fostul Margelatu.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.