Longevivul cuplu Dana Nalbaru (ex-Hi-Q, actualmente doar Dana) - Calin Goia (vocalul trupei Voltaj) are toate sansele sa bata recordul de durata intr-o relatie neoficializata in showbizul autohton. (Asta, mai ales dupa ce Maxer s-a despartit de Luciu, iar Giulia a anuntat ca isi va pune in curand pirostriile.) Desi povestea lor de dragoste dureaza de ani buni, cei doi nu sunt deloc deranjati de faptul ca traiesc sub acelasi acoperis fara acte si nici nu lanseaza prin media zvonuri despre vreo casatorie iminenta sau macar vreo logodna peste hotare.

Decizia "liberei asocieri" a fost luata de comun acord si fanii celor doi vor trebui sa mai astepte pana isi vor pune pirostriile, deoarece cei doi nu s-au hotarat asupra unei date exacte: "Ne este foarte bine asa. Asta nu ne impiedica sa ne distram in continuare impreuna, in ciuda programului foarte incarcat, amandoi fiind foarte prinsi cu spectacole si inregistrari", ne-a declarat Dana, pe care sezonul estival a prins-o in studio, unde finalizeaza un nou album ce va fi lansat in august si pe care-l va promova printr-un turneu in tara.

"Am observat ca publicul are o reactie pozitiva in timpul concertelor si am hotarat sa ma axez mai mult pe ele neglijand televiziunea. Adevarul e ca filmarile emisiunilor imi rapeau prea mult timp liber, mai ales vara trecuta, cand am fost plecata pe Litoral", s-a destainuit Dana. Tocmai pentru ca au un program incarcat si o vara plina de cantari, cei doi si-au amanat vacanta pentru septembrie, cand vor evada in afara granitelor tarii.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.