Creatorul de moda Catalin Botezatu a fost trup si suflet implicat saptamina trecuta in pierderea lui Bamboo, un local de mare succes in Bucuresti. Doar Bamboo este investitia unui prieten italian. Dintr-un simplu foc, dupa cum se cunoaste, tot soiul de zvonuri si uriciuni s-au adunat.

"Nu mi-au ars Bamboo"

Reporter: Sinteti ghinionist?

Catalin Botezatu: Nu cred ca e vorba de ghinionul meu.

Rep.: |mi aminteam de arestarea dumneavoastra pe vremea localului "Odobesti" si am legat-o de incendiul de la Bamboo.

C.B.: Stati putin, mi se pare tonul putin cam agresiv si nu putem discuta in acesti termeni. Reluam… nu m-au arestat, nu mi-au ars.

Rep.: Toata lumea vorbeste ca v-au ars Bamboo-ul…

C.B.: {i dumneavoastra va aliniati oamenilor cu rautati.

Rep.: Care este adevarul?

C.B.: Pe bune, de ce ma intrebati pe mine? Nu e clubul meu. M-ati rugat sa va dau un interviu si vad ca sinteti acid gratuit, aliniat celor care nu fac decit speculatii si vorbesc cu atita rautate de parca am fi intr-o concurenta. Clubul este al prietenului meu, iar eu m-am ocupat de imaginea si PR-ul acestui club. Mai departe, unde sint ghinioanele vizavi de mine? Eu am numai succese si realizari, este ghinionul unui prieten foarte bun.

Este un ghinion ca i-a ars munca, mai departe, ce as putea sa va spun… nu a dat nimeni foc… Daca era asigurat, se iscau zvonuri ca i s-a dat foc ca sa se incaseze asigurarea… Cind s-a spus ca nu e asigurat, a inceput chestionarea ca de ce nu este asigurat… Nu stiu, de fapt, ce vrea lumea asta, care le e problema.

Rautate

Rep.: De ce credeti ca media a sarit ca uliul pe acest subiect?

C.B.: Unii l-au tratat cum trebuia, altii, ca dumneavoastra, cu rautate… nu vad de ce. Nimeni nu are nimic de cistigat. E doar pierderea prietenului meu si a celor care se simteau bine acolo. Fusese declarat cu o saptamina inainte unul dintre cele mai frumoase cluburi din Europa de Est. Nu stiu daca cineva are de cistigat din arderea Bamboo-ului.

Rep.: S-a vorbit despre Bamboo ca despre un loc unde se prizeaza iarba, unde se aduc femei usoare…

C.B.: Auziti? Se vorbeste mult si despre dumneavoastra, se pot vorbi multe lucruri si despre prim-ministru, se pot spune aberatii. Aveti o confirmare?

Rep.: Nu.

C.B.: Gura lumii sloboda! Fiecare spune ce doreste, dar de la a birfi pina la a fi cu adevarat asa e un mare, mare drum, iar ziaristilor le recomand sa se documenteze si sa fie motivati, ca cei care scriu prostii uita ca se poate ajunge in fata unei instante foarte usor. De ce aruncati cu noroi? Se prizeaza iarba, sint femei usoare… nu cred asa ceva. Eu nu am fost decit de doua ori in Bamboo de la inaugurare si, daca vreti sa discutam despre prizat iarba, atunci putem spune ca nu e Bamboo-ul cap de lista.

Nu e mafia, nu sint bani negri

Rep.: S-au adus in discutie mafia italiana si banii negri.

C.B.: Aberatii! Nu stiu unde se vrea sa se ajunga si cita cerneala trebuie sa mai curga si cite goluri in anumite ziare trebuie umplute. Datorita panei de subiecte se tot scrie si se speculeaza prostii despre Bamboo. Eu ramin interzis cind vad atita rautate.

Rep.: De ce atita rautate?

C.B.: Nu ma afecteaza… Eu am intrat in acest joc fiindca prietenul meu nu stia sa se exprime nici la propriu, nici la figurat, si eu l-am ajutat ca om de imagine. Ce vreti sa va mai spun? Am tot spus ca nu e mina criminala. Am inceput sa vorbesc ca o moara stricata… Focul a izbucnit in zona vestiarului si a garderobei, era un loc vizibil. Nu cred ca a fost o mina criminala. 5 milioane de dolari au ars acolo.

Premiile lui Botezatu

Rep.: Invidie pe bani?

C.B.: Nu stiu. Presa a vazut un subiect de presa. Bamboo absorbea toti oamenii dornici de distractie, Bamboo era un loc cu care toti ne mindream. Dar presa vine la nenorociri, ca atrag, si nu vine la reusite. Daca vreau sa arat ca nu sint ghinionist, pot sa va arat ca am fost in Bali, am luat premiu, apoi in Malta, iarasi am luat premii. Eu am satisfactiile mele, ma multumesc cu putin, nu vreau marea cu sarea si am limita in tot ce fac. E ghinionul prietenului meu. E durerea lui.

Rep.: Sa va mai aduc la cunostinta ca s-a vorbit de homosexualitatea lui Botezatu si pozitia dumneavoastra la Bamboo…

C.B.: Nu vad legatura.

Rep.: Mafia italiana adusa de Botezatu la noi…

C.B.: Cita rautate, Doamne! De ce e invidioasa lumea pe mine? Ca muncesc si am realizari? Eu imi fac bine job-ul vizavi de moda, aduc numai rezultate bune pentru mine si tara mea. Cine face asociatie cu puscaria mea nu stie adevarul! Eu am facut un arest preventiv si s-a dovedit nevinovatia mea. De ce vreti sa ma jigniti?


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.