Sorana Mohamad din trupa A.S.I.A. si-a promovat noul iubit in emisiunea lui Catalin Maruta, "Tonomatul dP2".

Cei doi s-au cuplat in urma cu o luna de zile, dupa ce Sorana s-a despartit de Claudiu Patrascu, fostul iubit, fiul unui renumit avocat. Sorana Darcle Mohamad a fost invitata marti dimineata in emisiunea Tonomatul dP2, alaturi de colegele sale din trupa A.S.I.A. Gazda emisiunii, Catalin Maruta, a adus insa in fata camerelor de filmat si un al cincilea personaj. Este vorba de un tanar de 20 de ani care urmarea emisiunea de dupa gardul ce imprejmuia platoul de filmare. Identitatea baiatului a fost atunci dezvaluita: Andrei, noul iubit al veteranei trupei A.S.I.A., Sorana. Cei doi indragostiti au declarat sus si tare ca merg peste tot impreuna si ca se iubesc nespus. In ciuda varstei fragede, Andrei invarte afaceri in domeniul dulciurilor.

PE BANII IUBITULUI

Sorana s-a orientat astfel indeajuns de bine. Ea a trait pana acum o luna o poveste de dragoste cu Claudiu Patrascu, fiul celebrului avocat Adrian Patrascu. El a platit 3.000 de euro pentru operatia de implant cu silicon pe care solista a suportat-o in luna aprilie. Avand ca sigur sprijinul financiar al iubitului sau, Sorana intentiona sa paraseasca trupa A.S.I.A. si sa se lanseze solo.

ISI DOREA O FAMILIE

Fidelitatea lui Claudiu nu a fost insa un punct forte al relatiei lor. Iarna trecuta cei doi s-au separat. Motivul a fost comportamentul de Don Juan al lui Claudiu. El avea o intreaga colectie de dudui care sa-i tina de urat cand iubita oficiala nu era pe aproape. Dupa certuri repetate, cei doi s-au despartit. Intr-un interviu acordat in luna decembrie a anului trecut cotidianului Atac, solista declara ca este inca foarte indragostita de Claudiu, barbatul care i-a creat un "univers al ei mai roz si mai frumos".

La trecerea in noul an, Sorana avea insa un nou iubit, pe nume Florin. Foarte fericita in noua sa relatie, Sorana declara: "Am ales sa facem aceasta schimbare pentru ca relatia incepuse sa scartaie foarte tare din mai multe puncte de vedere. Claudiu nu este inca un barbat foarte matur care sa se gandeasca la o relatie serioasa, de viitor, si la intemeierea unei familii. Lui i se sucea gatul dupa alte fete. Nu ne-am certat, ne-am despartit ca doi oameni civilizati".

S-AU IMPACAT LA LOC

In ciuda declaratiilor, Sorana l-a parasit pe Florin si s-a impacat din nou cu Claudiu Patrascu. A urmat mediatizatul implant cu silicoane Matrix, operatie suportata de bogatul sau iubit. Lucrurile au continuat insa in dulcele stil cu care Claudiu se obisnuise. Aventurile sale amoroase au pus capat luna trecuta relatiei ce-l lega de Sorana de mai bine de un an de zile.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.