Aflat de doua zile la Santo Domingo, Adrian Mutu si-a cunoscut viitoarea familie, mult mai numeroasa decat a lui.

Dupa ce au primit binecuvantarea lui Leonard Matos Berrido, Adrian si Consuelo au programat cununia civila pentru... a doua zi. Cei doi tineri n-au mai vrut sa astepte nici o clipa si, luni dimineata, s-au prezentat la primaria din La Vega pentru perfectarea actelor de stare civila. Spre deosebire de venirea in Romania, cand ziaristii i-au vanat pe cei doi indragostiti zi si noapte, in Republica Dominicana, ei au petrecut cele cateva zile fara ca presa sa le arate un interes deosebit, desi tata-socru este un personaj influent in zona.

Dupa un drum lung si obositor cu avionul de la Bucuresti la Paris, apoi in Santo Domingo, Adrian si Consuelo au fost primiti pe aeroport de cativa membri ai familiei viitoarei sotii. Doua masini ii asteptau pentru a-i duce in La Vega, un orasel aflat la aproximativ 100 km de Santo Domingo, locul unde se afla resedinta viitorului socru. Spre deosebire de familia lui Adrian, cea a frumoasei dominicance e mult mai numeroasa: Consuelo are sase surori, un frate, sapte nepoti si cinci nepoate.

A doua zi, Adrian si Consuelo au fost invitati la masa in casa parinteasca, unde fotbalistul a avut ocazia sa intalneasca cea mai mare parte a noii familii, formata din aproximativ treizeci de persoane. Leo Matos Berrido, tatal dominicancei Consuelo, a fost informat de fiica sa in urma cu cateva saptamani de iminenta casatorie, astfel ca vestea logodnei celor doi nu l-a luat pe nepregatite.

El a povestit pentru Libertatea ca a cautat pe Internet biografia viitorului ginere, i-a vazut fotografiile si CV-ul inainte de a-l vedea personal si i s-a parut un baiat deosebit adaugand ca are incredere in alegerea fiicei lui. "Adrian m-a sunat luni si mi-a spus ca a si facut actele de stare civila. A fost impreuna cu Consuelo si familia ei la primaria din La Vega si au perfectat actele, astfel ca a mai ramas doar cununia religioasa.

Ei voiau ca aceasta sa aiba loc pe 4 septembrie, pentru ca atunci este liber Adrian de la Juventus, dar atunci nu pot eu, pentru ca se marita nepoata mea. Adrian a zis ca mai are liber in octombrie si am cazut de acord ca ambele nunti sa aiba loc in octombrie. Va fi una la Bucuresti si una langa Santo Domingo, in La Vega, la Consuelo acasa. Pana atunci ramane sa aleaga verighete, rochie de mireasa, invitati si sa facem celelalte pregatiri. Lui Adrian i-a placut mult acolo, mai ales cand se strangea toata familia.

A zis ca i-ar placea si lui sa aiba asa o familie numeroasa si ca vor avea grija si el si Consuelo sa duca traditia mai departe", a povestit ieri Nicu Gheara, pentru Libertatea. Consuelo poarta de doua zile numele Matos Mutu, iar viitorii lor copii vor avea ca nume de familie, de asemenea, Matos Mutu. Cei doi tineri se vor intoarce in curand la Roma si vor incepe pregatirile pentru cele doua nunti. in aceste zile, cei doi indragostiti s-au distrat cu prietenii fetei si cu rudele acesteia, fara a fi vanati de ziaristi, asa cum s-a intamplat in Romania.

Imediat dupa ce a iesit de la Starea Civila, fotbalistul si-a sunat parintii in Romania si pe viitorul nas, Nicu Gheara, in Ibiza. Adi a stat de vorba cu acesta 30 de minute si i-a povestit ca e fericit si ca relatia cu Consuelo si familia ei e una cu totul speciala. "Totul e minunat. Consuelo are o familie fantastica. E formidabil sa vezi o casa plina de copii si de voie buna", i-a povestit Adrian nasului sau.

El a discutat cu noua lui familie despre fotbal, despre Romania, despre pasiuni si despre subiecte mai delicate din viata sa. Viitorul socru a recunoscut ca stie foarte putine despre Romania si l-a asigurat ca e convins ca fiica lui face o alegere potrivita, pentru ca e desteapta si responsabila. Cat timp au stat in Romania, Adrian si Consuelo au incercat sa scape de ziaristii care-i urmareau zi si noapte pentru o declaratie, fotografie sau un interviu.

"Libertatea" va prezinta azi ce au facut pe perioada sederii in Romania cei doi indragostiti. La venirea pe Otopeni, Adrian a iesit cu iubita lui pe la "Protocol", unde ziaristii nu aveau acces. Doua masini ii asteptau pe cei doi, iar locul a fost impanzit de bodyguarzi. Dupa plecarea din aeroport, masina in care se aflau Adrian si Consuelo a fost urmarita de paparazzi multa vreme.

Pentru a-i deruta pe urmaritori, Adrian si-a facut rezervare la un hotel la care nici nu s-a oprit. in schimb, cei doi au facut un popas la un restaurant unde Adrian facuse rezervare deja. El si-a vizitat apoi un prieten la Snagov. A doua zi a incercat pe cat posibil sa stea cat mai departe de ochii presei. Cat timp s-a aflat in Ibiza, Consuelo s-a imprietenit cu Lavinia, bruneta din trupa Spicy, care in aceasta perioada se afla la Bucuresti pentru a-si lansa primul videoclip din cariera solo. Consuelo a sunat-o pe Lavinia si s-au intalnit in Bucuresti.

Adrian, Consuelo si Lavinia au iesit impreuna la un restaurant, au petrecut cateva ore impreuna, dupa care fotbalistul a plecat cu logodnica spre Pitesti. Lavinia a vrut sa-i arate prietenei sale Bucurestiul, dar timpul scurt pe care l-au avut la dispozitie nu le-a permis. "E o persoana modesta, placuta si cu un ascutit simt al umorului. Cred ca s-a speriat putin de asaltul presei. Noi vorbim in spaniola si la Ibiza am avut ocazia sa petrecem mai mult timp impreuna decat la Bucuresti.

Am mers la cumparaturi, am facut plaja impreuna si chiar a mers cu mine in studioul de inregistrare pentru ca eu mai aveam cateva repetitii. E o buna dansatoare si m-a invatat pasii de flamengo, iar eu am invatat-o cuvinte in limba romana. E foarte indragostita de Adrian. Cat timp am fost la cumparaturi impreuna, ea si Adrian se tot sunau, iar, la un moment dat, Consuelo a zis ca vrea sa ne intoarcem pentru ca ii este foarte dor de Adrian.

Nu pot sta despartiti mai mult de cateva ore", a povestit Lavinia. Nici orele pe care le-au petrecut la Pitesti in compania parintilor lui Adrian nu au fost scutite de prezenta ziaristilor. Casa parintilor lui Mutu a fost asaltata de presa si ziaristii n-au plecat decat dupa ce Adrian si Consuelo au acceptat sa se lase fotografiati. Adrian i-a spus nasului sau ca mama lui s-a aratat incantata de viitoarea nora si ca abia asteapta sa-i cunoasca si familia. Fapt ce se va intampla in luna august.

Ceremonia a avut loc in orasul La Vega

Orasul La Vega (nume complet: Concepcion de La Vega) e capitala provinciei cu acelasi nume, situata in centrul Republicii Dominicane si al treilea oras al tarii ca populatie, cu aproape 200.000 locuitori, dupa capitala Santo Domingo si Santiago. A fost fondat in 1495, la doar 3 ani dupa descoperirea insulei din Caraibe de catre Cristofor Columb. Important centru comercial al tarii, zona e cunoscuta mai ales prin productia de cafea si cacao.

La Vega e situata in ceea ce localnicii numesc "Zona Muntilor", provincia oferind cele mai spectaculoase peisaje montane din tot arhipelagul, in special in dreptul localitatii cu nume atat de familiar romanilor, Constantza, aflata la sud de La Vega. Orasul este binecunoscut si pentru traditionalul carnaval ce are loc in luna februarie a fiecarui an, sarbatoare ce marcheaza Ziua Independentei Republicii Dominicane, 27 februarie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.