Dupa semnarea contractului cu Warner Music, Keo are parte de tot mai mult succes in randul publicului polonez, ultimul single al artistului fiind difuzat pe cateva dintre posturile de radio din Polonia.
Mai mult decat atat, MUSIC FOR MY FANS, noua campanie initiata de Keo, a primit numeroase pareri pozitive, fanii polonezi aratandu-se extrem de interesati de noul proiect.

Desi piesa "De ce te prefaci", cu care Keo a deschis campania pe 16 septembrie, este in romana, feedback-ul a fost unul foarte bun, publicul fiind incantat de momentele live prezentate in clip.

Campania consta in promovarea unei serii de videoclipuri live ce contin imagini din concerte dar si momente inedite din culise filmate in timpul turneelor lui Keo alaturi de trupa sa.

"Acest proiect se naste din dorinta de a promova o alta fateta, o dimensiune umana, reala, diferita de cea din videoclipurile clasice cu care publicul s-a obisnuit pana acum. Sper ca aceasta campanie sa ne apropie cat mai mult de public si ca vom putea lansa cat mai multe clipuri in cadrul acestui proiect"
, spune Keo.

“Sunt bucuros ca pot promova aceasta piesa mai rock in cadrul campaniei MUSIC FOR MY FANS, imi place foarte mult, si nu ar fi avut nici o sansa ca si single in peisajul musical romanesc actual…”, marturiseste Keo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.