Frumoasa actrita, in varsta de 35 de ani, s-a logodit cu iubitul ei, actorul Javier Bardem, si va pasi in curand spre altar.
Potrivit New York Daily News, cei doi au raspandit zvonul printre cunoscuti, insa alte detalii despre aceasta logodna sau despre ceremonia de nunta nu au fost date publicitatii

Potrivit AskMen, anuntul logodnei vine la doar doua luni de cand actrita declarase ca nu este interesata de casatorie: "Nu stiu daca eu cred in casatorie. Cred in familie, dragoste si copii. Cand voi avea copii, vreau sa fac treaba asta foarte bine. Vreau ca ei sa reprezinte cel mai reusit proiect din viata mea".

Totodata, apropiatii celor doi artisti au negat zvonurile ca Penelope ar fi insarcinata.

Speculatiile despre sarcina actritei au inceput sa circule in presa la inceputul verii, iar aceste zvonuri au atins apogeul in urma cu o luna, dupa ce cuplul a fost vazut iesind dintr-o clinica de planning familial din Madrid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.