Invitat sa sustina un concert in cadrul Festivalului International de Film de la Arad, celebrul actor a fost tras in piept de organizatori cu 29.000 de dolari
Costner a acceptat sa cante in Romania pentru 120.000 de dolari, contractul fiind semnat intre Fundatia Artis, reprezentata de Cornelia Palos, directoarea festivalului, si firma The Agency, care a initiat turneul european al artistului.

Insa doar o parte din aceasta suma intrase in contul artistului pana sambata, ziua concertului. In ciuda amenintarilor din partea agentului lui Kevin Costner, organizatorii au amanat plata, invocand slaba promovare a concertului, dar si faptul ca biletele s-au vandut prost. Artistul a urcat pe scena si a sustinut concertul, urmand a-si lua ramas bun cu un sentiment pozitiv fata de caldura cu care a fost primit, pentru ca nu era la curent cu problemele financiare.

Reprezentantul starului a declarat pentru Gardianul ca a facut tot posibilul sa-l fereasca pe Costner de neplaceri, dar va da in judecata initiatorii festivalului aradean.

  • A mancat gulas si a baut tuica

Actorul si trupa sa au fost invitati vineri seara la masa la o pensiune din Arad, unde tuturor li s-a servit un meniu fix, care a constat intr-un aperitiv din foietaj cu ciuperci, o supa cu tarhon si o potie de gulas. De baut, oaspetilor li s-a oferit tuica si un vin ales tot de catre organizatori, fiind norocosi de faptul ca starul nu a vrut un suc… pentru ca nu aveau.

Cititi mai multe in Gardianul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.