Debutul competitiei viselor, cu noi concurenti si povesti de viata, este programat pentru 23 octombrie
Vedetele care si-au anuntat participarea sunt: Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Tania Budi, Alina Chinie, veverita roscata din band-ul emisiunii “Happy Hour", Radu Valcan, Liviu Varciu (ex LA), Kamara (din trupa Alb Negru) si Jean de la Craiova, potrivit ProTv.

Printre stilurile de dans ale competitiei din aceasta toamna se regaseste un stil nou, dedicat lui Michael Jackson, proba ce va purta numele artistului. Astfel, concurentii vor dansa pe muzica acestuia, cu vestimentatie specifica, avand sarcina de a reda o parte din coregrafiile care au facut istorie in lumea pop.

"Ma voi axa pe music-hall mai mult in acest sezon, aducand putina teatralitate momentelor artistice", a declarat Stefan Banica cu privire la momentele artistice dedicate publicului, iar Edi Stancu si baletul sau promit spectacol si imprevizibil in coregrafii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.