Chiar daca cei mai bogati oameni din lume isi permit sa-si petreaca vacantele in camerele scumpe ale hotelurilor de lux, ei prefera tot mai mult resedintele impresionante din portofoliul lor, in zonele pe care le viziteaza cel mai des.
  • William Gates

Atunci cand vine vorba de petrecerea timpului liber, cel mai bogat american cauta locuri situate in vecinatatea intinderilor de apa. In aceasta vara, potrivit YourMoney, Bill Gates si sotia sa Melinda au ales sa-si petreaca vacanta intr-o croaziera de lux, cu iahtul de-a lungul Coastei Dalmatiei. Cuplul a vizitat cascadele de pe Insula Krk (Croatia), dar si oraselul antic Skradin.


  • Ralph Lauren

Lauren este prezent la majoritatea evenimetelor importante, de la Wimbledon pana la petrecerile exlusiviste ale vedetelor de la Hollywood. Designerul si omul de afaceri care pare ca nu imbatraneste, Lauren are numeroase proprietati unde se poate retrage dupa o noapte petrecuta in oras. Printre acestea se numara vila din Roud Hill, Jamaica, ferma din Colorado sau una dintre cele doua case din New York, una in Bedford(unde este vecin cu Donald Trump si Martha Stewart) si cealalta in Montauk.


Click aici pentru a descoperi mai multe astfel de destinatii VIP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.