Un nou show de divertisment in care scenetele politice extrem de acide si, uneori, chiar dure, se vor impleti cu momente de un comic savuros si parodii muzicale va incepe pe 9 octombrie, la Antena 1.
Mihai Bendeac, Monica Anghel si Daniel Buzdugan, alaturi de inca noua colegi extrem de talentati prezinta in premiera: „In puii mei”. In fiecare sambata, intre orele 20.30 ?i 22.00, in puii mei, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de distractie de zile mari!

”Mie imi place fresh-ul de portocale, ori emisiunea aceasta este cel mai fresh produs de televiziune la ora actuala din Romania!”, a declarat Daniel Buzdugan. Printre actorii din emisiune se numara nume cunoscute in show biz, precum: Monica Anghel, Mihai Bendeac, Daniel Buzdugan, Tina Geru, Anca Florescu, dar si actori tineri profesionisti care s-au remarcat in spectacole de mare succes in teatrele bucurestene (Bulandra, Comedie, Metropolis).

Show-ul va fi prezentat de catre Mihai Bendeac si Daiana Anghel. “Ma bucura enorm faptul ca am reusit sa aduc in echipa show-ului “In puii mei” oameni valorosi. Intr-o industrie tv care a uitat de multa vreme talentele si valorile, intr-o tara in care amatorii au pretentia de comici, emisiunea asta spune stop!”, a povestit Mihai Bendeac.

“In puii mei” va incepe cu un intro in care Mihai Bendeac impreuna cu baletul emisiunii va interpreta imnul “In puii mei”. Fiecare editie va fi prezentata de catre o mare personalitate interpretata tot de Mihai Bendeac alaturi de Daiana Anghel (in prima editie Stefan Banica Jr. si in a doua editie Florin Piersic). Apoi, urmeaza pe rand sketch-uri, momente de muzica, stiri parodice, cuplete. Totodata in fiecare editie va fi imitat un cantaret roman (in prima editie Florin Chilian si in a doua editie Gabriel Cotabita). Fiecare editie se incheie cu un duet pe care Monica Anghel il va face alaturi de mari vedete romanesti.

In fiecare saptamana se vor perinda prin studio pesonaje celebre deja printre care: Traian Basescu, Giovanni Becali, Naomi, Vadim Tudor, Stelian Tanase, Gigi Becali, Mircea Dinescu, Silviu Prigoana, Paul Pacuraru, Mircea Solcanu, Radu Mazare, Sorin Ovidiu Balan, Stefan Banica Jr., Regele Mihai, Adrian Paunescu, Mircea Geoana, Banel Nicolita, Nicolae Ceausescu, Dan Diaconescu, Mihai Gadea, Ion Cristoiu, Florin Piersic, Marian Vanghelie, Fernando de la Caransebes, Sorinel Copilul de Aur, Radu Cazan, Lucian Bolcas, Sergiu Nicolaescu, Cristi Minculescu, Marko Bela, Victor Ciutacu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.