Quentin Tarantino are in plan un al doilea film "Inglorious Basterds", pentru a continua explorarea interioara a personajelor pe care le-a creat, a anuntat regizorul, in cadrul conferintei de presa tinuta inaintea proiectarii peliculei la Festivalul de Film de la Morelia.
Printre urmatoarele sale proiecte se numara o pelicula in care va continua sa exploreze interiorul fiecarui personaj dintre cele pe care a inceput sa le creeze in urma cu 10 ani, cand a scris primele replici din scenariu, a dezvaluit regizorul, citat de NewsIn.

"As putea face o pelicula prolog sau o continuare, nu m-am decis inca, dar sunt cu adevarat hotarat sa aduc din nou personajele pe marele ecran, pentru a arata cum au fost inainte sau dupa", a spus regizorul, care crede ca fiecare personaj are motivele sale pentru a face ceea ce face. "Am luxul si privilegiul de a nu ii judeca niciodata, pentru ca nu pot, pentru ca eu i-am creat si ii iubesc intr-un fel", a adaugat Tarantino.

Intr-o tara in care violenta este la ordinea zilei, Tarantino s-a vazut obligat sa apere inca o data folosirea violentei pentru a aduce mesajele in film. "Pentru mine filmele sunt doar filme, sunt o forma de arta, iar violenta face parte din culoarea ta ca artist, atunci e mai degraba un element estetic. Poti sa vezi asta sau nu", explica regizorul.

Potrivit lui Tarantino, a iubi violenta in pelicule, dar nu si in viata reala, nu inseamna nici sa fii ipocrit, nici sa te contrazici, iar anumite carti, printre care si Biblia, sunt cu adevarat crunte si nimeni nu se scandalizeaza.

Tarantino va realiza si o a treia parte din "Kill Bill", poveste in care o femeie cauta razbunarea pentru moartea iubitului sau, asasinat in ziua nuntii. Tarantino asteapta sa se implineasca zece ani de la prima pelicula "Kill Bill" lansata, in 2013, pentru a lasa "iubita" sa se odihneasca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.