Cantareata americana Katy Perry revine si anul acesta pe scena MTV din cadrul galei Europe Music Awards Berlin 2009, in calitate de gazda a evenimentului. Astfel, Katy este prima artista careia i s-a propus, in cei 15 ani de MTV EMA, sa prezinte doi ani la rand cel mai mare eveniment muzical din Europa.
“Sunt cu adevarat onorata ca mi s-a propus sa prezint MTV EMA si anul acesta. Acum doi ani urmaream evenimentul din fata televizorului, iar acum voi fi pentru a doua oara gazda acestei gale, unde vin atat de multi artisti pe care eu ii admir”, a declarat cantareata.

Cele mai populare premii muzicale din Eupra vor avea loc, pentru a patra oara, in Germania, tara unde a debutat in 1994. De data aceasta, MTV revine in Berlin pentru a sarbatori cei 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului. Evenimentul va avea loc joi, 5 noiembrie 2009, la arena Brandenburg Gate, cunoscuta si sub denumirea de “O2 World Arena in Berlin”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.