Realizatorul de televiziune american David Letterman a declarat, in cadrul uneia dintre emisiunile sale, ca primit amenintari potrivit carora daca nu va plati doua milioane de dolari, relatiile sale sexuale cu angajate vor fi facute publice, informeaza presa americana.
"Am avut relatii sexuale cu femei care lucreaza pentru mine la aceasta emisiune", a spus Letterman spectatorilor in timpul inregistrarii unei editii a show-ului sau in New York, povestind intreaga poveste a incercarii de santaj la care a fost supus, potrivit NewsIn.

Letterman a povestit cum intr-o zi a gasit in masina sa un pachet cu o scrisoare care continea dovada lucrurilor "teribile" pe care le-ar fi facut. Scrisoarea fusese trimisa de un barbat care ameninta ca va scrie o carte si un scenariu despre Letterman daca nu va primi bani. La sfatul avocatului sau, realizatorul de televizune a contactat politia si, in cadrul investigatiei, a trimis un cec fals de doua milioane de dolari persoanei care incerca sa il santajeze.

Postul de televiziune CBS, care difuzeaza "The Late Show", a anuntat ca in acest caz un angajat al companiei a fost arestat dupa o ancheta a politiei.

David Letterman prezinta "The Late Show" pe CBS din 1993.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.