Controversata venire in Romania a vedetei, pentru o campanie umanitara demarata de psihologul Mirela Zivari, a generat incidente violente
Mara Banica, jurnalista care in toata aceasta perioada a negociat cu impresarii divei pentru vizita care ar fi trebuit sa aiba loc la sfarsitul lui octombrie, s-a retras din aceasta poveste pe motiv ca ar fi fost batuta de sotul Mirelei. "Trecuse o luna de cand colaboram si mi-am cerut banii. De la asta a pornit totul. M-a lovit, mi-a spart telefonul si a incercat sa-mi ia agenda crezand ca gaseste acolo contactele impresarilor Angelinei", a declarat aceasta pentru Cancan.

Reporter Virtual ne prezinta insa si varianta Mirelei Zivari.

"De la inceputul Campaniei initiate in luna aprilie 2009 privind Abuzurile Sexuale fata de Minori am primit sprijinul oamenilor din televiziune, radio si presa scrisa. Multumesc Lianei Stanciu (B1TV), Adrianei Stoicescu (B1TV), Radu Moraru (B!TV), Evelynei Badea (Adevarul Holding), Adrianei Gulea (TVR1), Adelina Chivu, Alexandru Macavei (Radio 21), Razvan Popescu, Oana Timar, Ana Nita etc, Oameni care dezinteresat si fara pretentii financiare si-au dedicat multe ore din viata pentru ca in Romania abuzurile sexuale fata de minori sa devina o amintire neplacuta. De aceea, nu am banuit nicio clipa ca aceasta fosta jurnalista, somer din luna aprilie 2009, Mara Banica va ajunge sa se foloseasca de numele ONG-ului si al meu in scopuri personale. Cel mai tragic-comic gest al acesteia a fost sa ceara un motor marca BMW unei persoane implicate in campanie, pe care a incercat sa o santajeze la fel cum a procedat si cu alti reprezentanti ai firmelor cu care aveam deja un parteneriat la data aparitiei Marei Banica in Campania noastra. Cine ar putea crede ca un copil abuzat are nevoie de un motor, de o casca aferenta sau de un pat luat de la firma Exotique (obiect care trebuia licitat la Balul de Caritate din 21 octombrie 2009)?

Numeroasele scandaluri dintre aceasta si prietenul sau la <locul de munca>, precum si actele agresive ale acesteia fata de colegii mei pe care ii considera <prosti>, <dornici sa-i sparga casuta de mail>, <interesati de farmecul si tineretea iubitului sau> au depasit limita normalitatii si a bunului simt.

Pretentiile pecuniare dupa doar 3 saptamani de prezenta in cadrul campaniei, timp in care si-a rezolvat mare parte din problemele financiare care presupuneau plati costisitoare uzitand de aceasta campanie, nu o pot recomanda ca fiind un om de caracter, onest si implicat in orice tip de Campanie Umanitara. Pentru 3 saptamani de <munca sustinuta> asa cum reiese si din fotografie, rochia fiind expusa si astazi pe manechin la sediul ONG-ului, D-ra Banica a pretins un salariu pe care niciun manager dintr-o multinationala nu il are…pe timp de criza, 5000euro.

Din 25.09.2009 ora 14.00 D-ra Banica nu mai este reprezentant al Campaniei Stop Abuzurilor Sexuale fata de Minori, moment in care am solicitat Serviciul 112 si am depus impotriva acesteia o pangere penala, sustinuta de 6 martori prezenti in sediul ONG-ul, de unde aceasta a sustras prin violenta si amenintari acte si documente apartinand Campaniei".


Sursa foto: Reporter Virtual


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.