Radu Mazare, Nicolae Guta, Daniela Gyorfi, Roxy Manelista sau Adrian Minune sunt doar cateva dintre noile personaje cu ajutorul carora Mondenii vor pune la grea incercare concurenta, inca din primul episod.
Nu vor lipsi nici poantele savuroase si situatiile comice: spre exemplu, Simona Senzual si Diana Munteanu merg la biserica pentru o discutie inedita cu preotul. Aici, blondele reinterpreteaza toate simbolurile bisericesti, conform codului de Dorobanti, si ii cer preotului ca duminica dimineata sa dea muzica mai incet, pentru ca le strica somnul de frumusete.

“Mondenii” Bursuc si Guta vor sa infiinteze o universitatea de manele si se duc la “Comisia pentru Acreditarea Institutiilor de Invatamant Superior”. Presedintele comisiei este chiar Ecaterina Andronescu, care nu se lasa convinsa de cei doi, pana cand acestia nu aduc “bugetul invatamantului”.

Dar asta nu e tot. Daca vreti sa vedeti cum se descurca EBA, Vadim si Becali in Parlamentul European, cum primeste Dani vizita neanuntata a Mihaelei Radulescu, ce bancuri v-a pregatit Mosul Doroftei, cu cine o inseala Banica Jr. pe Andreea Marin, si multe altele, urmariti “Mondenii Show”, marti, 6 octombrie, de la ora 20:30, la Prima TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.