Untitled este o comedie spumoasa despre arta si artistii secolului XXI si despre snobismul, lipsa de imaginatie si prostia din aceasta lumea a artistilor aflati intr-o criza de inspiratie.
Productia "Untitled" este o satira care loveste in plina figura lumea colorata a artei contemporane din New York, totul desfasurat pe scena unei competitii dintre doi frati.

Adrian Jacobs (Adam Goldberg) este un compozitor obscur de muzica experimentala/dezarticulata, ce presupune spargerea unor pahare, lovirea unei galeti din metal si un cocktail din tot felul de alte zgomote aiurea. Fratele sau este un pictor a carui lucrari sunt cumparate ca painea calda de catre corporatisti. Norocul lui Adrian se schimba atunci cand fratele sau o aduce pe Madeleine (Marley Shelton), curator la o galerie de arta celebra, la unul dintre concerte sale. Aceasta se indragosteste de muzica lui Adrian si il introduce in lumea excentrica a colectionarilor de arta, a galeriilor si a artistilor, dar si in patul ei.Un alt personaj memorabil este Ray Barko (Vinnie Jones), un artist ciudat ale carui lucrari bizare sunt facute din animale impaiate.

Potrivit UrbanBite, Untitled este o comedie excelenta pe care nu trebuie sa o ratati, ce va fi lansata pe 23 octombrie 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.