Trupa Sarmalele Reci s-a alaturat sustinatorilor proiectului CharityGift.ro. Incepand de la sfarsitul lui septembrie, Zoltán András, Emil Viciu, Lászlo Micea Horváth, Dan Georgescu si Gabriel Dragan au “adoptat” magazinul on-line unde faci nu doar cumparaturi, ci si gesturi frumoase pentru cei cu diferite nevoi.
La initiativa vocalistului sau, Zoltán András, formatia a hotarat sa sustina proiectul unde orice produs contine o donatie implicita, fara adaosuri la pret. Desi poate fi considerata doar o moda, acest tip de parteneriat a inceput sa prinda radacini si in Romania, unde din ce in ce mai multe formatii se alatura unei cauze sau unei fundatii, pentru a o promova, mai ales in concerte.

CharityGift.ro
este magazinul perfect pentru oricine are de facut un cadou pentru familie, prieteni, angajati si chiar parteneri de afaceri… Cam asa ar suna o reclama pentru orice alt magazin. Spre deosebire insa de magazinele online sau de cele traditionale, prin CharityGift.ro fiecare produs vandut ajuta intotdeauna pe cineva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.