Satula probabil de infidelitatile ce-i sunt atribuite sotului sau, fosta membra a trupei Spice Girls, Victoria Beckham, i-a interzis sotului sau, jucatorul de la Real Madrid, David Beckham, sa accepte invitatia rapper-ului Snoop Doog, de a iesi in oras, impreuna. Victoria si David au fost prezenti la Londra, la megaconcertul Live 8, acolo unde a cantat si binecunoscutul Snoop Doog. La finele maratonului muzical, Snoop l-a invitat pe fotbalist sa mearga impreuna la petrecerea de dupa.

Atat i-a trebuit doamnei Beckham sa auda, ca a si declansat un taraboi de zile mari. Imaginativa ca frumoasa Victoria a inceput sa tipe la rapper, spunandu-i acestuia: "Auzi, Mr. Snoopy, te rog frumos sa nu mai vorbesti cu sotul meu, ca stiu eu ce reputatie ai tu. Nu-mi trage sotul pe cai ispititoare", a spus frumoasa bruneta, oripiland auditoriul cu tonul ei ridicat.

Beck’s nu a avut insa nici un cuvant de spus in apararea lui, singura apreciere facuta fiind: "Imi place foarte tare Snoop, sunt un fan al sau si m-au impresionat cunostintele vaste pe care le are despre fotbal". Din nefericire insa, Beckham nu s-a putut bucura de compania lui Snoop, plecand acasa tot cu cine a venit, adica cu sotia sa, Victoria.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.