Vedetele de la Hollywood, tot mai accesibile pentru agresori.

In ciuda sistemelor de securitate performante si a armatelor de garzi de corp angajate, vedetele de la Hollywood sunt din ce in ce mai vulnerabile in fata paparazzilor si a fanilor cu probleme psihice, se arata intr-o analiza publicata de revista britanica online FemaleFirst.

O serie de incidente neplacute petrecute in ultima luna infirma opinia generala conform careia vedetele ar fi niste persoane fara griji, care se deplaseaza cu limuzina de la un eveniment monden la altul, apoi se retrag in casele lor extravagante, protejate intotdeauna de garzi, sisteme de securitate, masini blindate si specialisti in imagine, astfel incat, teoretic, nimic sa nu li se poata intampla. Vedetele devin, mai mult ca oricand, victime ale propriei lor celebritati.

Receptii cu final neasteptat

Cel mai spectaculos incident din ultimul timp l-a avut in centru pe Leonardo DiCaprio, pe care o femeie l-a lovit cu o sticla in fata, la o petrecere mondena de la Hollywood. Evenimentul era unul exclusivist, iar incaperea - plina de vedete si bodyguarzi, dar aceste lucruri nu i-au fost de nici un ajutor. Eroul din "Titanic" a avut nevoie de 12 copci si va face si o operatie estetica, iar doctorii i-au spus ca a avut mare noroc pentru ca cioburile "i-au ratat" jugulara.

Tot in fata a fost lovita si Cameron Diaz, si tot la o petrecere de vedete, cu deosebirea insa ca "arma" a fost pumnul. Modelul Coralie Eicholtz (23 de ani) s-a enervat cumplit pentru ca actrita a calcat-o din greseala pe rochie si din aceasta cauza s-a impiedicat si a cazut.

Pamela Anderson a anuntat ca si-a instalat acasa un sistem de securitate de ultima generatie dupa ce o femeie i-a patruns in locuinta si i-a rascolit prin lenjeria intima. "Fana" nu a furat nimic, dar i-a lasat un bilet care o anunta: "Nu sunt lesbiana, vreau doar sa te ating". Actrita a intrat in panica, gandindu-se in primul rand la cei doi copii ai ei. "Este foarte stresant.

Cine stie ce poate fi in mintea acestei femei?", a marturisit Pamela. Tocmai pentru a evita astfel de incidente, dar si pentru a-si apara intimitatea, Brad Pitt si-a angajat o armata de bodyguarzi care sa-i pazeasca fiecare metru patrat al proprietatii sale din Malibu. Actorul, care are o relatie cu Angelina Jolie, desi nici unul dintre ei nu vrea sa recunoasca, era stresat de fotografii care-l pandeau de peste tot pentru a obtine o fotografie compromitatoare.

Atacuri paparazzi

Lindsay Lohan, vedeta din "Fete rele", a fost grav ranita la gat dupa ce fotograful Galo Ramirez a intrat cu masina in Mercedesul ei, incercand sa o enerveze si sa-i faca poze. Tanara de 18 ani a facut plangere la politie, iar Ramirez (24 de ani) a fost arestat si acuzat de violenta. De aceeasi "gluma nevinovata" au avut parte Tom Cruise si Ozzy Osbourne, cand au fost stropiti cu apa de un jurnalist, dar nici unul dintre ei nu a vazut partea amuzanta a gestului.

Au reactionat insa cu siguranta in moduri diferite. "Esti un ticalos. De ce ai facut asta?", s-a enervat Tom Cruise, in timp ce, cu cateva zile inainte, rockerul Osbourne a alergat dupa acelasi "glumet" cu o galeata cu apa.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.