Adrian Mutu si actrita Crina Matei au fost impreuna la finele anului trecut.

Revista X-magazin sustine ca in perioada in care fotbalistul dadea semne de impacare cu fosta lui sotie Alexandra, pusese ochii pe realizatoarea emisiunii "Cei mai frumosi ani" de la Antena 1. Briliantul a remarcat-o pe actrita la Festivalul de Moda "Bucuresti Fashion Week". Crina a defilat atunci pe podium imbracata cu o rochie neagra, ce avea desenata pe fund o mana. Cu o tigara in gura, blondina l-a fixat cu privirea pe Adrian, aflat in primul rand. Fermecat, Mutu l-ar fi rugat pe Adrian Neaga, vechiul sau prieten, sa ii afle numarul de mobil al Crinei. X-magazin sustine ca cei doi s-ar fi intalnit apoi de cateva ori, in scopuri extraprofesionale.

"NU NE CUNOASTEM!"

Contactata telefonic, Crina Matei nu s-a declarat foarte surprinsa de cele scrise in X-magazin, spunand ca este obisnuita cu astfel de "basme". "Intr-adevar, am deschis o colectie in cadrul Festivalului de moda de la Bucuresti. Stiam ca domnia sa (n.r. Adrian Mutu) este in sala. Insa de aici si pana la a se spune ca am avut o relatie amoroasa este cale lunga. Nici macar nu ne cunoastem si nu am vorbit niciodata la telefon", ne-a mai spus Crina Matei.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.