Daca credeati ca vedetele noastre nu fura iubitii altora, ei bine va inselati.

Ca doar nu sunt mai prejos decat starurile de la Hollywood, unde se cupleaza si se despart intre ei cu o viteza ametitoare pentru omul de rand. Un exemplu elocvent este Claudia, alias Cream, care i-a furat iubitul Soranei de la A.S.I.A. Si asta nu ar fi o problema foarte grava daca nu am sti, ca bruneta cu parul inelat are o aventura amoroasa cu un asa-zis om de afaceri, Tarzan pe numele sau de "scena". Ce sa mai pomenim de saraca Sorana, care isi facuse planuri de viitor cu iubitul ei, Claudiu Patrascu, business-man de meserie.

Aceasta planuia sa plece din "A.S.I.A" (nemultumita de insuccesul trupei din ultima vreme) si sa urmeze o cariera solo. Finantator? Cine altul daca nu Claudiu. Numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Cei doi porumbei s-au certat, iar Sorana a fost nevoita sa ramana in aceeasi formula de patru fete cucuiete. Potrivit revistei "X magazin", Claudia pusese demult ochii pe iubitul Soranei si nu s-a lasat pana nu l-a cucerit.

Acestia s-au intalnit in clubul "Bamboo" saptamana trecuta si au stat la o masa separata, unde au glumit si au zambit ca doi indragostiti toata seara. Cei doi s-au despartitt dupa ce Claudiu i-a luat numarul de telefon, urmand sa o sune. Ca sa nu se creada ca este o prada usoara, Claudia a petrecut a doua zi dupa chef in compania lui Tarzan. Carcotasii spun despre acesta ca este foarte indragostit de cantareata, dar ea nu-i raspunde cu aceeasi moneda. Probabil Claudiu corespunde mai mult standardelor impuse de solista.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.