La mai bine de 30 de ani de la infiintare, trupa Smokie a concertat vineri seara aproximativ doua ore la Sala Palatului, in fata a 4.000 de persoane. Concertul de la Bucuresti, dedicat RTC Holding si invitatilor sai, a deschis turneul international pe care trupa il va intreprinde in acest an in mai multe tari, printre care: Germania, Sue-dia, Danemarca, Anglia, Olanda si Norvegia. Deschiderea concertului de la Sala Palatului a fost asigurata de cateva trupe si interpreti romani: Laura Stoica, Mihai Traistariu, Fara Zahar, Ooops, Anne's, Slang, Giulia, Acoustic Park si Misha, care au interpretat melodia "Mereu in miscare".

Atmosfera s-a incins insa la aparitia pe scena a celebrei trupe Smokie. Toata lumea s-a ridicat de pe scaune si timp de doua ore s-a dansat nonstop.
Desi si-a schimbat de mai multe ori componenta, Smokie si-a pastrat insa stilul care a consacrat-o, reusind sa cucereasca generatii dupa generatii. Acum, in 2005, se afla in topul muzicii live din Europa si continua sa atraga noi fani.

Desi nu se afla la prima vizita in Romania, membrii trupei spun ca niciodata nu au reusit sa vada mai mult decat drumul de la aeroport catre hotel si ca cel mai mult in tara noastra le-a placut... mancarea chinezeasca. Intrebati fiind ce parere au despre compatrioatele lor, fetele de la Chicky Girls, acestia au raspuns intr-un glas: "Va rugam sa le luati pe Chicky Girls inapoi!".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.