Asa sustine „regina” acestora, Anastasia Soare.

Sprancenele s-au dovedit o adevarata mina de aur pentru Anastasia Soare, o femeie care parasea tara in urma cu 15 ani, fara nici un leu in buzunar.
A lucrat pentru o clientela de soi: cele mai cunoscute vedete de la Hollywood. Madonna, Kim Cattrall, Jennifer Lopez, Renee Zellweger, Penelope Cruz si Sharon Stone sunt cateva nume din interminabila serie a celor care ies in lume purtand "creatiile" efemere, dar personalizate ale "reginei sprancenelor".

Pentru sprancene, exista game sofisticate de ustensile si produse cosmetice, de la diferite tipuri de matrite (pentru mainile nesigure), aplicatoare, pensete sofisticate, pana la tratamente, creme de protectie dupa pensat, geluri speciale, culori si fard. "E o arta nu tocmai accesibila, prin urmare, e lesne de inteles de ce am avut succes", spune Anastasia.

Detaliul care schimba totul

"Natural si arcuit", repeta ea tendintele actuale, subliniind faptul ca un detaliu pe care multi ar putea sa-l considere nesemnificativ este, de fapt, tocmai acel "nu-stiu-ce" care schimba lucrurile definitiv, fie in bine, fie in rau. Mirate, aspre, bizare, insolite, sprancenele subliniaza un gand, spune Anastasia, care urmeaza sa inaugureze primul salon de cosmetica la Bucuresti, unde isi va comercializa si gama de produse. Ea va extinde o retea care cuprinde magazine in SUA, Anglia, Japonia si Dubai.

Cel mai dificil machiaj

"Prima mea clienta celebra a fost Cindy Crawford, pe care, din pacate, nu am recunoscut-o cand mi-a intrat pe usa. Marile vedete arata absolut normal in viata de zi cu zi, nu au nimic spectaculos", povesteste Anastasia. "Urmaresc programele romanesti de televiziune si remarc intotdeauna frumusetea prezentatoarelor. Din pacate, in Romania sunt inca la moda excesele, mai ales cand vine vorba de machiaj. La Hollywood se poarta naturaletea. E drept ca o intreaga armata de stilisti lucreaza cu orele pentru a le da vedetelor acel aspect "natur" pe care il admiram in filme. Probabil cel mai dificil de realizat machiaj este cel absolut natural", spune ea.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.