Diana Lascarescu, prezentatoarea stirilor de la TVR 2, s-a despartit de omul de afaceri Peter Imre. Crainica TVR 2 a decis sa puna capat relatiei amoroase ce ii lega de doi ani de zile. Motivul a fost, se pare, gelozia exagerata a lui Imre.

In timp ce lumea mondena astepta o nunta ca in povesti, Diana si Peter Imre ne-au servit cu o neasteptata despartire. Se spune ca omul de afaceri a devenit in ultima vreme foarte gelos. El ii reprosa frumoasei stiriste lucruri dintre cele mai marunte, chiar simplele conversatii cu un alt barbat. Daca in trecut cei doi erau nedespartiti si participau impreuna la evenimentele mondene, in ultima vreme Peter Imre s-a afisat de cele mai multe ori singur. Saptamana trecuta, omul de afaceri a venit singur la deschiderea unui bar de fite.

Carcotasii au pus la indoiala statornicia relatiei cu Diana. Au renuntat insa la aceasta idee, bazandu-se pe faptul ca vedetea TVR 2 avea de prezentat in acea seara jurnalul de stiri. Ceea ce reprezenta o barfa la inceputul saptamanii trecute, s-a adeverit acum. Domnisoara Lascarescu ne-a confirmat faptul ca s-a despartit de cel cu care a trait timp de doi ani de zile.

MAI IMPORTANTA E INTEGRAREA

Diana Lascarescu: "Sunt probleme personale care nu cred ca intereseaza lumea. Cred ca sunt alte subiecte mult mai importante pentru societatea romaneasca decat despartirea mea de Peter Imre. Deocamdata, va confirm ca ne-am separat. Motivele tin insa de intimitatea noastra si nu cred ca intereseaza. Mai importante sunt in acest moment codul muncii si Integrarea Europeana decat viata privata a Dianei Lascarescu".

LOGODNA IN ARUBA

Diana si Peter au avut parte de un Revelion 2005 special. La umbra palmierilor din exotica Aruba, intr-o atmosfera tropicala, cu 32 de grade Celsius, Diana a fost ceruta in casatorie de boss-ul Phillip Morris, cel care in urma cu trei ani ii dadea sperante de maritis Corinei Danila. Primul pas fiind astfel facut, era asteptata nunta, cu siguranta un magnific eveniment monden al anului 2005. Vara trecuta, Diana ne declara ca amandoi isi doresc un copil, dar asteapta sa vina momentul oportun pentru acest lucru: "Ne dorim mult un copil, dar va veni cand o sa vrea Dumnezeu".

S-A MARITAT LA 19 ANI

Diana a fost casatorita cu Cezar Lascarescu, un domn provenit dintr-o familie buna si detinator al unei averi destul de bune. Diana avea pe atunci doar 19 ani. Ulterior, aflandu-se in focurile divortului, ea a reusit sa plece din viata sotului cu mare parte din averea lui si sa se aseze singura la casa ei.

POVESTE VECHE

Diana si Imre s-au cunoscut pe litoral in urma cu doi ani. Insa abia dupa cateva luni bune au devenit un cuplu in adevaratul sens al cuvantului. Imre a cucerit-o cu atentii si complimente referitoare la activitatea ei in TVR 2. "In ciuda aparentelor de om dur, Peter este o persoana deosebita.

Este sensibil, tandru, atent, una peste alta este un om special. Si, inainte de toate, imi place ca este un barbat destept, lucru care m-a si atras la el. Dar, daca m-a cucerit cu ceva, pot spune ca m-a cucerit cu bunatatea lui. Viata este dura si este important ca omul de langa tine sa te inteleaga", declara Diana, in urma cu un an, cotidianului Gardianul. Stirista a mai adaugat faptul ca Imre a cerut-o in casatorie inca din prima luna in care s-au cunoscut.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.