Aflat in Romania pentru filmari la pelicula "Razor's Edge", supervedeta americana Wesley Snipes si-a luat un ragaz de-o seara pentru a petrece si a dansa intr-o atmosfera tipic romaneasca, de care recunoaste ca s-a indragostit. Insotit de frumoasa colega Tara Reid si de Bobby Paunescu, Snipes s-a lasat coplesit de o avalansa de bunatati la un restaurant bucurestean, imbietoarele retete atentand serios la silueta sa de bataus profesionist, atat de apreciata de fanii din intreaga lume.

Snipes s-a delectat cu rulada de cascaval de Bobalna, invartitura cu ciuperci, perina de caprioara, galantina de curcan, muschiulet de vitelusa umplut cu ficat de gasca, zaharicalele si cofeturile Calitei, vin rosu Dealu Mare si vin alb de Jaristea la poloboc. Ca sa mearga ca unse, bunataturile au fost scaldate in muzica romaneasca veche, cantata de nimeni alta decat Loredana Groza, care a fost acompaniata de taraful Agurida. Snipes si prietenii s-au simtit rasfatati in acest week-end, petrecand cu usurinta de la ora zece seara pana la ora doua dimineata.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.