Lupta dintre compania Amuru Entertainment a lui Afeni Shakur si compania producatoare de filme, Morgan Creek continua pe tema: Cine produce filmul biografic despre viata rapperului Tupak Shakur.
Cele doua companii sunt in litigiu pentru filmul care prezinta de la inceput pana la sfarsit viata legendarului cantaret, cunoscut in Guinness Book of World Records ca fiind rapperul cu cele mai multe vanzari de albume din lume, peste 75 de milioane, 50 de milioane doar in America.

Potrivit Musichat, intr-un proces de anul trecut, Morgan Creek au acuzat pe cei de la Amaru de incalcarea contractului. Amaru a facut contestatie si jocul continua. Poate prin 2090 toamna se hotarasc sa faca filmul si sa lase disputele de-o parte.

Majoritatea cantecelor lui Tupac sunt despre viata grea din ghetouri, rasism, problemele din societate, si, uneori, insulte adresate altor rapperi. Tupac este cunoscut pentru sustinerea egalitatii rasei si egalitatea economica, cunoscut de asemenea si pentru descrierea in detaliu a violentei, abuzul de droguri si conflicte cu legea. Multi il considera ca fiind cel mai mare rapper al tuturor timpurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.