Diva de la "Duminica in familie" nu a glumit cand a spus ca va reveni in televiziune.
Ziarul Ring a aflat planurile secrete ale Mihaelei Radulescu, retrasa de putin timp la Monte Carlo, impreuna cu fiul ei, Ayan.

Reaparitia vedetei pe micul ecran se va produce la fel de neasteptat ca si retragerea: din aceasta toamna, tot la Antena 1. Majoritatea televiziunilor si-au anuntat deja grilele de toamna, mai putin Antena 1. Potrivit jurnalistilor de la Ring se pare ca postul din Baneasa asteapta apropierea datei de 15 septembrie, cand va da lovitura, anuntand oficial revenirea Mihaelei Radulescu.

Surse din interiorul Antenei 1 au declarat pentru Ring ca Mihaela Radulescu nu a renuntat nicio clipa la contractul cu trustul Intact. Vedeta a semnat un act aditional la contractul initial, prin care i se acorda o libertate mult mai mare, fiind in prezent colaborator. "Mihaela nu va reveni la «Duminica in familie», dar va realiza editii speciale pe anumite subiecte de actualitate. Acestea nu vor avea nicio frecventa impusa, aparand doar cand vor exista evenimente speciale", a declarat o sursa din trustul Intact.

Cititi mai multe in Ring.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.