Jack Lennon si George Harrison au fost readusi la viata alaturi de Paul McCartney si Ringo Star intr-un clip video care anticipeaza jocul video The Beatles: Rock Band.
Reclama ii prezinta pe cei 4 grei ai muzicii rock in timp ce traverseaza pe o trecere de pietoni, aceeasi de pe coperta albumui Abbey Road, lansat in septembrie 1969 de catre formatia britanica. Cu un pic de ajutor informatic magic, cantaretii zambitori sunt urmati de zeci de fani care danseaza, asezati in sir indian, unii dintre ei purtand instrumentele care vor aparea in jocul video.

Spotul publicitar care are pe fundal clasica Come Togheter, a fost postat pe Youtube in premiera, intr-o varianta de 30 de secunde, inainte ca jocul sa fie lansat in SUA, pentru a mari suspansul si a capta atentia fanaticilor, potrivit The Telegraph.

Jocul The Beatles: Rock Band le permite gamerilor sa zdranganeasca la diverse instrumente si sa interpreteze cele peste 45 de cantece din catalogul trupei ales de creatorii jocului. In plus fanii pot cumpara o replica speciala a telecomenzilor care seamana cu instrumentele originale folosite de Beatles.Chiar si Fab Four (Cei 4 Fantastici) apar in joc in postura unor personaje digitale.

Toata tevatura cu acest joc a inceput de cand au fost anuntate detaliile in cadrul Conferintei E3 din iunie, cand Yoko Ono si Olivia Harrison, sotiile lui Lennon si George Harrison, alaturi de Sir Paul si Starr si-au dat acordul pentru lansarea jocului.

The Beatles: Rock Band, va fi lansat in intreaga luna, in jurul datei de 9 septembrie si este ultimul succes al francizei Rock Band si se asteapta sa fie unul dintre cele mai vandute aparitii ale anului, avand ca public tinta atat gamerii tineri, dar si pe parintii lor care au iubit Beatles.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.