Regimul strict de fitness a epuizat-o pe diva pop, care a lesinat de doua ori pe scena in timpul concertului sustinut pe 29 august in Bulgaria.
Potrivit publicatiei The Sun, prima oara cantareata si-a pierdut cunostinta in timp ce canta melodia "Holiday", cand a fost sustinuta de unul dintre dansatori care a ajutat-o sa isi revina. Nu dupa mult timp episodul s-a repetat, Madonna lesinand cand se pregatea sa paraseasca scena dupa melodia "Spanish Lesson".

Dupa cele doua incidente, cantareata a facut o pauza mai mare intre melodii. Potrivit unei surse din anturajul divei pop, Madonna este anemica si se pare ca oboseala incepe sa se faca cunoscuta.

"A trebuit sa stea jos si sa faca o pauza mai lunga intre melodii. A refuzat sa incheie showul mai devreme. A fost sfatuita sa isi amane cele doua concerte din Israel pentru cateva zile, dar problemele legate de logistica si incapatanarea au impiedicat-o. Asa ca mai intai va sustine aceste concerte si apoi se va odihni", a declarat sursa citata.

Madonna a sustinut, aseara, primul dintre cele doua concerte de incheiere a turneului "Sticky & Sweet", programate la Tel Aviv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.