Fostul top-model a reusit sa ii infurie pe activistii PETA dupa ce a acceptat sa pozeze in haine de blana pentru o colectie de lux a creatorului Dennis Basso.
Potrivit Daily Mail, decizia luata de frumoasa de culoare este neasteptata, tinand cont de faptul ca, in 1994, a participat la o celebra reclama impotriva blanurilor, alaturi de cateva colege de breasla. Acum, Campbell afiseaza haine de blana, ce costa in jur de 126.000 de lire sterline bucata, pentru campania publicitara a noii colectii Dennis Basso. Hainele sunt realizate din blana ruseasca de samur.

Schimbarea de opinie a fotomodelului a atras si protestele lui Heather Mills, fosta sotie a lui Paul McCartney, cunoscuta pentru colectiile sale eco. Potrivit Green-report, creatoarea a declarat ca i-a trimis lui Campbell o scrisoare pe aceasta tema. Acum se pune intrebarea, i-au trebuit 15 ani fotomodelului sa renunte la "Mai bine dezbracata, decat sa port blana" sau doar banii sunt la mijloc?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.