Frumoasa actrita in varsta de 46 ani isi doreste un copil cu mult mai tinerelul ei sot, Ashton Kutcher.
Demi Moore, care mai are trei fete din casatoria cu actorul Bruce Willis: Rumer, Scout si Tallulah Belle, nu se considera prea in varsta pentru a mai avea inca un copil si admite ca a discutat despre acest subiect cu sotul ei.

"Totul este posibil. Sunt atatea lucruri pentru care merita sa traiesti, iar un copil este unul dintre ele. Sunt foarte entuziasmata de toate posibilitatile pe care ni le ofera viata de cuplu. Sunt o optimista incurabila si este in natura mea sa ma concentrez pe lucrurile care ma fac fericita decat pe cele care ma enerveaza", a declarat Demi Moore.

In ciuda faptului ca Ashton este cu 15 ani mai tanar decat Demi Moore, cei doi sunt casatoriti de patru ani si nu considera ca diferenta de varsta dintre ei ar fi vreo problema.

"Am intalnit barbati de 40-50 de ani care nu erau la fel de maturi ca el. Ashton este foarte responsabil si s-a descurcat foarte bine, inca de la inceput, cu responsabilitatile in cadrul familiei", a mai adaugat actrita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.