La aproape doi ani dupa pronuntarea divortului, actorul britanic Jude Law, 32 ani, si fosta sa sotie, creatoarea de moda Sadie Frost, 38 ani, au ajuns in sfarsit la un acord in instanta privind partajul bunurilor. Actorul nominalizat la Oscar si fosta lui sotie nu s-au inteles asupra partajului dupa o casnicie ce a durat sase ani si s-a incheiat in octombrie 2003. Cei doi au impartit custodia copiilor Rafferty, 8 ani, Iris, 4 ani, si Rudy, 2 ani, si dupa doi ani de proces au ajuns la o intelegere privind partajul prin intermediul... telefonului.

Ei au semnat acorduri de confidentialitate care ii impiedica sa discute detaliile intelegerii, dar se pare ca Sadie a luat casa din Primrose Hill, in nordul Londrei, si va urma sa primeasca, de asemenea, si o alocatie lunara, precum si suma de 3,6 milioane de dolari. O prietena a ei a declarat: "Sadie este foarte multumita cu privire la acest partaj. Cel mai important lucru pentru ea este ca a obtinut sa-i ramana casa. De asemenea, in urma compensatiilor banesti este sigura de viitorul ei financiar, desi a ales sa isi continue cariera.

Jude este, la randul sau, mai relaxat dupa ce Sadie a incercat sa obtina cat mai multi bani in urma divortului. Amandoi sunt fericiti sa isi continue vietile alaturi de noii lor parteneri". Jude Law i-a cerut de Craciun mana actritei Sienna Miller, alaturi de care joaca in filmul "Alfie".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.