Un specialist din Miami o va trata pe cantareata de anevrismul cerebral, situat in spatele ochilor, folosind o procedura speciala, care evita bisturiul.
Jaffe James, unul dintre cei mai mari neurochirurgi din Miami, va indeparta anevrismul cerebral prin artera. In ciuda faptului ca trei medici ii dadusera raspunsuri negative in ceea ce priveste aceasta procedura, Elena Carstea ramane optimista.

"Asa m-am bucurat cand am auzit ca poate sa faca interventia prin artera! Nu-mi dadea nimeni sperante pentru embolizare! Ma voi recupera mult mai repede, pentru ca nu ma mai deschide la cap, nu e taietura pe craniu. Am mai multe sanse sa ma fac bine. Embolizarea va trebui repetata peste sase luni. Daca nu functioneaza... o sa ma taie", a declarat, pentru Cancan, Elena Carstea.

Momentan, cantareata urmeaza constiincioasa tratamentul pentru tiroida, iar in momentul in care aceasta va ajunge la valori normale, Elena va fi supusa operatiei de embolizare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.