Desi traim in timpuri de restriste financiara, insularii din straturile superioare ale faimei isi permit 'jocuri de glezne', chiar daca miza este cariera, oferindu-ne tranzitii la scena deschisa
De curand, mai exact pe data de 4 august, Brad Pitt a declarat ca vrea sa renunte la actorie. Ajuns la varsta de 45 de ani, cu roluri memorabile la activ si premii pe masura (Globul de Aur pentru cel mai bun rol secundar in "Twelve Monkeys"), implicat intr-un mariaj care produce valva si copii, Brad e realist: “Cred ca actoria este un domeniu pentru tineri. Rolurile interesante pentru persoane mai in varsta sunt mai putine, si cu totii imbatranim. Dar simt ca am reusit. Am cam avut parte de perioada de glorie si gandul asta e liberator", recunoaste acesta pentru TimesOnline.

Daca Brad chiar va face tranzitia de la actor la tata, voiajor, filantrop si producator, ramane de vazut. Cert este faptul ca are toate piesele la dispozitie pentru acest puzzle. In prezent, actorul calatoreste cat poate de mult cu familia, fiind de parere ca atat el, cat si copiii, "prind cate ceva din zbor", iar cand vine vorba de a-i ajuta pe nevoiasi, Brad si Angelina se folosesc de statutul lor ca de-un magnet, pentru a obtine sume exorbitante.

Astfel, de la proiectul amenajarii unor locuinte la pret redus in New Orleans, "Make it Right" , la milioanele de dolari varsate in fundatia "Jolie-Pitt" si, de aici, directionate spre dezradacinatii din Pakistan, Medicii Fara Frontiere, Chad, Darfur si cate si mai cate. In ceea ce priveste inclinatia de producator, Pitt a facut niste alegeri inspirate prin intermediul companiei sale, Plan B Entertainment, care a dat lovitura cu succese precum "The Departed", "Charlie and the Chocolate Factory", "A Mighty Heart" si "The Private Lives of Pippa Lee".

Un alt exemplu de tranzitie este cel al 'Oscarizatului' Jaime Foxx , care desi in prezent se dedica carierei de muzician r&b, a ramas si in lumea actoriei, cu mai multe proiecte cinematografice care sa-i aplaneze caderea, daca discul de platina se lasa mai asteptat ca Oscarul. Succesul artistului intr-un tandem al celor mai competitive doua industrii din lume este de laudat, de vreme ce nominalizatul la Grammy calca pe urmele unor monstri sacrii precum Barbra Streisand, Cher, Frank Sinatra si Bing Crosby, fiind incoronat "King of all Media".

Cititi mai multe pe Kudika


Despre autor:

Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.