Vedetele, incepand cu Andreea Esca, Daniela Nane sau, in premiera la o reuniune mondena, Teo Trandafir, alaturi de seria apropiatilor lui Catalin Botezatu, cum ar fi surorile Vlasov, Rita Muresan sau Raluca Badulescu, oameni de afaceri, printre care Dan Chisu si Dan Fisher, s-au adunat miercuri seara pe terasa Bamboo, relansata simbolic la numai patru zile dupa incendiul care a distrus complet luxosul complex de pe malul Lacului Tei.

Nu a fost numai o reuniune mondena, ci mai mult o declaratie de intentie, spun invitatii care, in ciuda teoriilor vehiculate in ultima saptamana, par sa-si doreasca un "cartier general" extravagant la Bucuresti, chiar daca intr-un astfel de loc urmeaza sa se amestece, ca si miercuri seara, lume onorabila, figuri insolite si personaje controversate.

Asupra incendiului de sambata trecuta planeaza inca suspiciuni, cei trei frati Castellano (dintre care Joshua este patronul terasei), fiind de mai multi ani in atentia Directiei de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog din Romania si a Directiei Anti-Mafia din Italia, intr-o ancheta care vizeaza legaturi ale acestei familii cu Camorra. "Despre toate astea chiar nu stim nimic. Catalin imi este un prieten bun si, in momentul in care mi-a spus ca are nevoie de ajutorul meu, am venit", spune Teo Trandafir.

Coalitie de stele

Vedetele s-au grabit sa fie alaturi de Catalin Botezatu, abuziv considerat patron al terasei, dar responsabil de promovarea imaginii acestui club.
"Trebuia sa incepem cu ceva, asa cum am promis. In timp, poate pana anul viitor, vom reusi sa reconstruim aici ceva asemanator cu Bamboo de odinioara", spera Catalin Botezatu.

"Am venit sa-l sustin pe Catalin", declara si Daniela Nane, de asemenea rara avis a sindrofiilor mondene. "Este prima oara cand intru in clubul Bamboo. Sper ca acest loc sa revina in topul cluburilor din Bucuresti si sper ca pe Catalin sa-l incurajeze numarul mare de prieteni care au dorit sa-i fie alaturi la necaz. Eu nu prea ies in cluburi, nu pentru ca as fi impotriva lor, ci pentru ca, in general, ma trezesc devreme dimineata si nu-mi pot permite sa pierd nopti.

Dar, din cand in cand, voi raspunde cu drag invitatiei lui Catalin", adauga Daniela Nane. Doua prezentari de moda (Promod si Mango) au insufletit terasa, singura ramasa neafectata de incendiul de sambata si despartita cu paravane de partea arsa, unde politia si pompierii efectueaza si acum cercetari.
"Intregul personal al terasei, unii cu tot cu familii, a venit sa ne sprijine pentru reamenajarea terasei, care era murdara, plina de funingine si apa. Angajatii au lucrat zi si noapte si am reusit sa avem primii invitati in timp record", mai spune Botezatu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.