Fanii telenovelei "Numai iubirea" nu trebuie sa fie tristi, pentru ca dupa ce se va termina serialul care i-a tinut cu sufletul la gura, ei se vor putea intalni cu actorii lor preferati, dar de aceasta data in cu totul alte ipostaze si, mai mult decat atat, vor avea ocazia sa cunoasca intreaga echipa care a muncit la "Numai iubirea". Incepand de maine, in fiecare sambata si duminica de la ora 20.00, Acasa va difuza un material special, "Numai iubirea - telenovela din spatele telenovelei" prin care telespectatorii vor putea intra in culisele fenomenului urmarit de o tara intreaga.

Aceasta este o ocazie unica pentru a afla tot ce s-a intamplat pe platourile de filmare la "Numai iubirea", iar ideea acestui making of a plecat de la faptul ca vietile tuturor oamenilor care au fost implicati in acest proiect s-au transformat chiar ele intr-o telenovela. Cei 150 de oameni care au facut parte din echipa care a lucrat la "Numai iubirea" au locuit impreuna mai mult de 200 de zile si au petrecut mai multe ore la serviciu decat cu familiile lor. Veti afla cum au fost filmate cascadoriile si scenele de actiune, cum s-au filmat de fapt scenele de dragoste si prin ce au trecut actorii in astfel de momente.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.