Idila lui Adrian Mutu cu frumoasa Consuelo devine pe zi ce trece subiectul ideal al unei telenovele. Bruneta din Republica Dominicana provine dintr-o familie numeroasa si cu un trecut tumultuos.

Viitor nas al fotbalistului Adrian Mutu, Nicu Gheara a declarat pentru Libertatea ca frumoasa Consuelo este unul din cei opt copii pe care-i are Leonardo Matos din doua casatorii. "Ea este penultima, mai are o sora mai mica. Mie mi-a parut o fata extrem de desteapta, matura si convinsa sa-si intemeieze o familie. Cred ca se potrivesc amandoi foarte bine. si relatia aceasta a venit la momentul potrivit - cand Adrian se afla intr-o perioada sensibila si avea nevoie de o femeie ca ea. Cred ca vor avea o familie fericita, mai ales ca amandoi isi doresc acest lucru.

Adrian s-a maturizat si amandoi vor cat mai repede un copil. N-au stabilit inca data nuntii, pentru ca evenimentul depinde de programul pe care-l va avea Adrian la Juventus. Probabil ca se va intampla in august sau septembrie. Dupa ce presa din Romania l-a lovit, Adrian nu a mai dorit sa discute cu nici un ziarist din tara. Nu se poate ca un sportiv asa de valoros sa fie lovit tocmai de presa din tara lui in asa fel, iar eforturile lui sa nu-i fie apreciate chiar deloc", si-a incheiat Nicu Gheara pledoaria pentru viitorul sau fin.

Aseara, in jurul orei 22.30, Adrian Mutu a sosit in Romania impreuna cu logodnica lui, Consuelo Matos. Adrian si-a adus iubita in tara pentru a o prezenta parintilor, urmand ca luni sa plece in Republica Dominicana, pentru ca fotbalistul sa-si intalneasca socrii si viitorii cumnati. O mare de ziaristi i-a asteptat la Otopeni, pe cei doi indragostiti, dar Mutu a reusit sa-i "fenteze", astfel ca jurnalistii au fost nevoiti sa se multumeasca doar cu declaratiile pasagerilor aflati in acelasi avion cu celebra pereche.

Leo Matos, tatal viitoarei mirese, ne-a declarat ca si-a vazut ginerele doar pe Internet si spune ca nu stie multe amanunte despre el sau despre tara din care vine. Totodata, el a precizat ca a fost informat de fiica sa ca nunta va avea loc in luna august. Frumoasa dominicana Consuelo Matos Gomez, cu care Adrian Mutu a anuntat ca se va casatori, se pare ca ascunde o poveste tragica a familiei sale, daca dam crezare celor scrise de "Gazeta Sporturilor" in numarul de ieri. in urma cu mai bine de 20 de ani, tatal ei si-ar fi omorat sotia in plina strada, pentru ca aceasta i-ar fi fost infidela.

Leonardo ar fi scapat basma curata pentru ca, dupa expertiza si ancheta, s-ar fi ajuns la concluzia ca acesta a cedat nervos din cauza infidelitatii consoartei. Leonardo Matos Berrido e un personaj foarte influent in tara lui - a fost presedintele Partidului Reformist Social Crestin, ambasador in Taiwan si Italia, iar in prezent indeplineste functia de presedinte al unei banci importante din Republica Dominicana si totodata e presedintele Ligii Profesioniste de Baseball.

El este cunoscut in tara sa ca un om cu un ascutit simt al onoarei familiei. Fiica sa, Consuelo Matos Gomez, are 28 de ani, fiind deci cu doi ani mai mare decat Adrian Mutu, e ministru-consilier la Ambasada Dominicana de la Roma si pare sa-si fi consolidat deja cariera diplomatica.

Tatal Alexandrei Dinu, spitalizat de urgenta

Ghinioanele Alexandrei Dinu (foto mic) par sa nu se mai sfarseasca. Fosta sotie a lui Adrian Mutu are acum probleme cu tatal ei, care a fost spitalizat miercuri seara din cauza unei crize de inima. Tiberiu Dinu (foto dreapta), in varsta de 65 de ani, se afla internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Motivul? "Pacientul a suferit o criza anghinoasa, adica acuza dureri de inima.

Totul vine pe fondul unei suferinte cardiace mai vechi, el fiind diagnosticat cu cardiopatie ischemica", ne-a declarat ieri dr. Bogdan Oprita, de la Spitalul de Urgenta Floreasca. Conform acestuia, tatal Alexandrei se simte acum mai bine, dupa ce a beneficiat in cursul noptii de tratament in sectia de "terapie intensiva coronarieni". "Urmeaza ca astazi, in jurul pranzului (n.r. ieri la pranz) sa fie mutat pe sectie, la cardiologie. Deocamdata, nu se poate spune exact cat va mai trebui sa ramana internat - este decizia medicilor care se ocupa de el si care-i vor analiza starea de sanatate", a mai adaugat dr. Oprita. Alexandra Dinu si-a amanat plecarea din Romania pentru a se afla alaturi de tatal ei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.