Din cauza unor probleme de logistica, concertul Madonnei din cadrul Sticky & Sweet Tour programat in capitala Sloveniei, Ljubljana, a fost anulat.
Show-ul care ar fi trebuit sa aiba loc la Ljubljana pe 20 august a fost anulat din cauza unor probleme de logistica aparute recent, cei care si-au cumparat bilete pentru acest concert putand sa-si recupereze banii incepand de luni, 10 august. Conform declaratiilor oficiale ale reprezentantilor turneului, aceasta anulare nu va afecta niciunul dintre celelalte concerte programate in cadrul Sticky and Sweet Tour, inclusiv show-ul din Bucuresti, programat pe 26 august in Parcul Izvor

Anul acesta, pe langa spectacolele din cadrul Sticky & Sweet, diva muzicii pop isi valorifica si talentul scriitoricesc, lucrand intens la doua noi volume din seria cartilor pentru copii „Trandafirii englezesti”, ce urmeaza sa apara pe piata pana la sfarsitul acestui an.

Primul volum, a carui lansare este programata pentru data de 15 octombrie, este cea de-a 11-a carte a Madonnei si poarta numele de „American Dreams”. Pentru toti aceia care doresc sa fie primii detinatori ai volumului, acesta poate fi deja comandat de pe site-ul Amazon. Cel de-al doilea material este in lucru, si va fi ultimul volum din seria „Trandafirii englezesti” si se va intitula „Catch The Bouquet”, cartea urmand a fi disponibila in magazine din 24 decembrie.

Colectia „Trandafirii englezesti” este una dintre cele mai bine vandute serii de volume pentru copii, primul volum al acesteia debutand pe locul 1 in topul Best Seller al ziarului american New York Times, stationand in aceasta pozitie timp de sase saptamani, cu peste 500.000 de copii vandute.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.