La indemnul organizatorilor din Stockholm, multe tari l-au omagiat pe Michael Jackson printr-un scurt moment de dans pe una dintre melodiile sale.
Sambata, 8 august 2009, Romania se alatura fanilor din lumea intreaga si creeaza si in Bucuresti un scurt moment cu valoare de tribut, pentru cel care si-a incheiat prea repede cariera.

Asteptam ca cel putin 200 de oameni sa aduca prin dans un omagiu lui Michael Jackson, pe binecunoscuta melodie "Beat It". Evenimentul de sambata, 8 august, va avea doua locatii de desfasurare: parcul Herastrau (Intrarea Charles de Gaulle) intre 18.00 - 18.30 si scuarul din fata TNB-ului, intre orele 19.30 - 20.00.

Michael Jackson a vandut in timpul vietii aproximativ 750 de milioane de discuri, a obtinut 13 premii Grammy, bucurandu-se de o notorietate mondiala si de numele de "Rege pop". Este normal ca acum, lumea sa simta un gol. Este normal ca lumea sa-si poata manifesta regretul si aprecierea pentru unul dintre cei mai valorosi artisti din toate timpurile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.